Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στην GRCTECH εργαζόμαστε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία την οποία ζούμε και εργαζόμαστε, έχοντας σε ισορροπία το νου και την καρδιά μας, κάνοντας πράξη τις αξίες της εταιρείας μας, οι οποίες διέπουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι μας και οι κοινότητες μας φτάνουν στο αποκορύφωμα των δυνατοτήτων τους έχοντας τη γνώση ότι όταν συντονίζονται οι δεξιότητες μας, η εμπειρία, το κίνητρο και το πάθος μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σε αυτό το πλαίσιο οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας μας βασίζονται σε τρεις πυλώνες :  Άνθρωποι, Περιβάλλον και Κοινωνία.

Άνθρωποι

-Περισσότερες ευκαιρίες σε γυναίκες εργαζόμενες και μητέρες.

-Διαμορφωμένος χώρος εντός της εργασίας για παιδιά.

Τα παιδιά των εργαζομένων της GRCTECH μπορούν να μείνουν εντός του ωραρίου λειτουργίας της εταιρείας και να έχουν πρόσβαση σε επιτραπέζια παιχνίδια, ανάγνωση βιβλίων σε θεματική γωνία, προετοιμασία για το σχολείο, παρακολούθηση επιμορφωτικών προγραμμάτων στην τηλεόραση και να πάρουν το σνακ ή κολατσιό τους.

-Δανειστική βιβλιοθήκη για τους εργαζόμενους που λειτουργεί όλον τον χρόνο.

-Οργάνωση εκδρομών αναψυχής για το προσωπικό της GRCTECH κάθε χρόνο.

-Εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον όπου φροντίζουμε την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη κάθε μέλους μας δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης εξωτερικών σεμιναρίων, χορηγούμενα από την εταιρεία.

 


 

Περιβάλλον

No printing Day

Ημέρα χωρίς εκτύπωση

Από το 2014 η GRC TECH εφαρμόζει την παύση χρήσης των εκτυπωτών στα γραφεία της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21 Μαρτίου. Η δράση μας αυτή αποσκοπεί στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τη μείωση της κατανάλωσης χαρτιού.

 


 

 

 

Διαγωνισμός ανακύκλωσης μπαταρίας

Η μόλυνση του εδάφους από τις μπαταρίες, οι οποίες δεν ανακυκλώνονται αλλά καταλήγουν με τα υπόλοιπα οικιακά απορρίμματα, προκαλεί καταστροφικές επιπτώσεις. Κάθε χρονιά η  GRC TECH επιβραβεύει τον εργαζόμενο, ο οποίος θα φέρει τις περισσότερες μπαταρίες προς ανακύκλωση, με οικολογικά βραβεία!

 


 

 

eMobility Προϊόντα Τεχνολογίας

Η «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους» αντικατοπτρίζει τους φιλόδοξους στόχους μιας Ευρώπης ουδέτερου άνθρακα έως το 2050, βάσει και της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, του Green Deal.

Η ηλεκτροκίνηση, το ποδήλατο, οι προσβάσεις για όλες τις μετακινήσεις και η πεζοπορία βρίσκονται στο επίκεντρο. Στην ελληνική αγορά προωθούμε προϊόντα τεχνολογίας με απόλυτη οικολογική συνείδηση και σεβασμό.

 


 

 

Δράσεις στην Αθήνα & στην Θεσσαλονίκη

Σκοπός των δράσεων που υλοποιήθηκαν, το διάστημα 7-8 Μαΐου στην Αριστοτέλους σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και 15-16, 22-23 Μαΐου στην Λεωφ.Αμαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων με δυνατότητα δωρεάν δοκιμών των ηλεκτρικών μας ποδηλάτων και πατινιών, ήταν η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών τοπικών αρχών στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης στον αστικό ιστό καθώς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής τους.

 


 

 

 

Τηλε-Μαραθώνιος Αγαπης για την Βόρεια Ευβοια

H GRC TECH , μια εμπορική εταιρία με ανθρώπινο πρόσωπο , στάθηκε & παλι χορηγός σε ενα πολυ σημαντικό γεγονός όπως ο τηλεμαραθώνιος για τα παιδια της Βόρειας Εύβοιας , χορηγώντας 5 ηχοσυστήματα Blaupunkt micro hi fi , ωστε να υποστηριχθεί η ψυχαγωγία αλλά και η εκμάθηση των παιδιών στις πληγείσες περιοχές του καλοκαιριού λόγω των πυρκαγιών.

Βοήθησε και ΕΣΥ, γιατί η λύση είσαι ΕΣΥ!

 


 

Oρφανοτροφείο “Ἀγιος Στυλιανός”

Η GRC TECH στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει και σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την κοινωνική εταιρική ευθύνη και σεβόμενη το σημαντικό έργο που προσφέρει το δημοτικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Άγιος Στυλιανός” , βρέθηκε μαζί με την ηλεκτροκίνητη ομάδα της, μοιράζοντας όχι μονο δώρα αλλά και χαμογελα στους μικρούς μας φίλους.

 


 

Διαδραστική εκδήλωση Voltaro

Το Voltaro είναι μια διαδραστική και πολυσήμαντη δράση που αποτελεί το ορόσημο της ΠΚΜ για τις μετακινήσεις από το 2017.Διεξάγεται κατά την εβδομάδα του EUMobilityWeek, διαρκεί μια ημέρα και συμμετέχουν ενεργά φορείς, πολίτες, επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα, που συνθέτουν ένα νέο υγιές περιβάλλον εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στις ελληνικές πόλεις.

 

Η GRC TECH  υποστήριξε την ενέργεια  της μεγαλύτερης δράσης ευαισθητοποίησης για την ηλεκτροκίνηση στη Βόρεια Ελλάδα που διοργανώνεται όπως κάθε χρόνο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Γιουτίκας , παρουσιάζοντας έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης με τα ηλεκτρικά ποδήλατα της BLAUPUNKT και τα ηλεκτρικά πατίνια της SHARP.

 


 

 

 

CISCO | Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Δεξιοτήτων

Η GRC TECH στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει το  Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Δεξιοτήτων συμμετέχει στο πρόγραμμα “Μαθαίνω, Προστατεύομαι, Βελτιώνομαι και Συνεισφέρω”  αναλύοντας για :

  • την ηλεκτροκίνηση (πατίνια & ποδήλατα),
  • τα οφέλη για το περιβάλλον και για τους πολίτες
  • την εκπαίδευση για την ασφαλή μετακίνηση και την σωστή οδηγική συμπεριφορά.

 

ΥΠΕΝ  ( Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας)

Η GRC TECH  ως συνεργάτης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει συνεχή παρουσία στην ΔΕΘ.

Κοινωνία

-Η μακροχρόνια συνεργασία μας με δομές και οργανισμούς έχει δημιουργήσει μια πληθώρα πολύ-επίπεδων πρωτοβουλιών με σκοπό τη στήριξή της. Παράλληλα, η GRC TECH ενισχύει τους πόρους αυτών με την οικονομική ενίσχυση των παρακάτω:

 


 

Προσφορά Εργασίας

Τα τελευταία 10 χρόνια η εταιρεία έχει σημειώσει ανοδική πορεία στην Ελληνική αγορά με αποτέλεσμα να αυξήσει το δυναμικό της και προσωπικό της σε τριπλάσια μεγέθη. Η αεργία και ανεργία στην χώρα μας είναι ένα πρόβλημα της σημερινής εποχής που δυστυχώς βιώνουν οι νέοι άνθρωποι πιο έντονα από προηγούμενα έτη.

Με το ίδιο πάθος  προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην εξάλειψή αυτής της μάστιγας.

 

 

 

Close My Cart
Close Wishlist
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Κατηγορίες