Εταιρικό Προφίλ

Ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία: λέξεις με βαρύτητα που πλέον έχουν ταυτιστεί με την εταιρική εικόνα της Ελληνικής Αντιπροσωπείας προϊόντων τεχνολογίας GRC TECH.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2006 στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την δραστηριοποίηση στο χώρο της εισαγωγής και διανομής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Ως  Επίσημος Αντιπρόσωπος  της JVC  και  SHARP Ιαπωνίας και της BLAUPUNKT Γερμανίας, η GRC TECH συνεργάζεται και προμηθεύει τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης ειδών τεχνολογίας (D.I.Y)  και διαθέτει ένα Πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών-εγκαταστατών που αριθμείται  στα 2.000 σημεία.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, εξυπηρετούνται περισσότερες από 15.000 παραγγελίες κάθε χρόνο, με μέσο χρόνο εκτέλεσης λιγότερο από 24 ώρες.

 

 

 

Για όλους αυτούς τους λόγους η GRC TECH βρίσκεται σήμερα, στις πρώτες θέσεις σε πωλήσεις στις εξειδικευμένες και απαιτητικές κατηγορίες του Ήχου και της Ηλεκτρικής μετακίνησης.

Η αφοσίωση στον στόχο-όραμά μας , που δεν είναι άλλος από το να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών-συνεργατών μας, είναι «το σήμα κατατεθέν μας» !

 

 

 

Athens (Sales Offices)

Hour Of Operation

Δευτέρα:9 π.μ.- 5 μ.μ.
Τρίτη:9 π.μ.- 5 μ.μ.
Τετάρτη:9 π.μ.- 5 μ.μ.
Πέμπτη:9 π.μ.- 5 μ.μ.
Παρασκευή:9 π.μ.- 5 μ.μ.
Σάββατο:Κλειστά
Κυριακή:Κλειστά
Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

Ένας κωδικός πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Close

Close

Κατηγορίες