Εταιρικό Προφίλ


Εταιρικό Προφίλ

Ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία: λέξεις με βαρύτητα που πλέον έχουν ταυτιστεί με την εταιρική εικόνα της Ελληνικής Αντιπροσωπείας προϊόντων τεχνολογίας GRC TECH.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2006 στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την δραστηριοποίηση στο χώρο της εισαγωγής και διανομής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Ως  Επίσημος Αντιπρόσωπος  της JVC Ιαπωνίας και της BLAUPUNKT Γερμανίας, η GRC TECH συνεργάζεται και προμηθεύει τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης ειδών τεχνολογίας (D.I.Y)  και διαθέτει ένα Πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών-εγκαταστατών που αριθμείται  στα 2.000 σημεία.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, εξυπηρετούνται περισσότερες από 15.000 παραγγελίες κάθε χρόνο, με μέσο χρόνο εκτέλεσης λιγότερο από 24 ώρες.

Η φιλοσοφία μας που είναι βασισμένη στο πάθος για καινοτομία και τελειότητα, γίνεται πράξη από ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με χαρακτηριστικά την γνώση , την  ομαδικότητα και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της εταιρίας.

Η GRC TECH είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο της Ιαπωνικής JVC Consumer Electronics,της Γερμανικής BLAUPUNKT Car Audio,Home Audio,Small Domestic Appliances και E-Mobility,της Γαλλικής QIMMIQ,της AUTOLEADS, της PHOENIX GOLD, της ADLER,της MESKO,της CAMRY,της MAESTRO, και της πορτογαλικής BRIEL.

Ως  Επίσημος Αντιπρόσωπος  της JVC Ιαπωνίας και της BLAUPUNKT Γερμανίας, η GRC TECH συνεργάζεται και προμηθεύει τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης ειδών τεχνολογίας όπως  DIXONS SOUTH EAST EUROPE-ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΜEDIA  MARKT, PUBLIC, ΠΛΑΙΣΙΟ , ELECTRONET, ALLSMART, ΓΑΛΑΞΙΑΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,COSMOTE, YOU.gr,COSMOSPORT, GLOBALSAT και διαθέτει ένα Πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών-εγκαταστατών.Τα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο ξεπερνούν πλέον τα 2.000.


Για όλους αυτούς τους λόγους η GRC TECH βρίσκεται σήμερα, στις πρώτες θέσεις σε πωλήσεις στις εξειδικευμένες και απαιτητικές κατηγορίες του Ήχου και της Ηλεκτρικής μετακίνησης.

Η αφοσίωση στον στόχο-όραμά μας , που δεν είναι άλλος από το να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών-συνεργατών μας, είναι «το σήμα κατατεθέν μας» !

Τοποθεσία

Address: Δορυλαίου 73-75, 54454

Phone: +30.2310947725, +30.2313027266, +30.2314312936


Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή

9π.μ.-5μ.μ.