Αντιπροσωπευόμενοι Οίκοι

Αντιπροσωπευόμενοι Οίκοι

Η TYO: 6792, συνήθως αναφέρεται ως JVC ή η Ιαπωνική Victor Company, είναι ιαπωνική διεθνής επαγγελματική και καταναλωτική ηλεκτρονική εταιρεία με έδρα το Yokohama. Ιδρύθηκε το 1927, η εταιρεία είναι γνωστή για την εισαγωγή των πρώτων τηλεοράσεων της Ιαπωνίας και για την ανάπτυξη του VHS video recorder.

Από το 1953 έως το 2008, η Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. ήταν ο πλειοψηφικός μέτοχος της JVC. Το 2008, η JVC συγχωνεύθηκε με την Kenwood Corporation για τη δημιουργία της JVC Kenwood Holdings.

H Blaupunkt έιναι  γερμανική εταιρία κατασκευής εξοπλισμού ηλεκτρονικών ειδών, γνωστή για το οικιακό και ηχητικό εξοπλισμό αυτοκινήτου. Ήταν μια 100% θυγατρική της Robert Bosch GmbH μέχρι την 1η Μαρτίου 2009, όταν το υποκατάστημα της Aftermarket και των εξαρτημάτων της, συμπεριλαμβανομένου του εμπορικού σήματος, πωλήθηκε στην Aurelius AG της Γερμανίας .

Δημιουργήθηκε το 2016, η QimmiQ είναι το εμπορικό σήμα της Sopeg Group, μιας γαλλικής εταιρείας που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή προϊόντων ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην καταναλωτική και επαγγελματική αγορά, η ομάδα έχει επικεντρώσει την τεχνογνωσία της σε ένα καθαρό εμπορικό σήμα που απεικονίζει την αγάπη του αθλητισμού, της εικόνας και της φύσης.Η QimmiQ προσφέρει μια σειρά από μοντέρνα και προσιτά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των νέων χρηστών, των αθλητών, των οικογενειών και των επαγγελματιών της εκδήλωσης όσον αφορά την εικόνα και την εικονική πραγματικότητα:

– Κάμερα
–  Drone
– Παιχνίδια
– Τηλεφωνία

Η Autoleads είναι η κορυφαία εμπορική επωνυμία του  ήχου στο αυτοκίνητο, οπτικών, επικοινωνιών, συνδεσιμότητας και λύσεων εγκατάστασης στο αυτοκίνητο. Το Portfolio προϊόντων Autoleads είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και καλύπτει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία ή του κατασκευαστή DIY.

Καλά αναγνωρισμένο τόσο σε επίπεδο μεταπωλητών όσο και καταναλωτών, η μάρκα Autoleads είναι συνώνυμη με την ποιότητα, την εμβέλεια, την εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία και έχει γίνει το σήμα της επιλογής με πάνω από 23 χρόνια τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και γνώσης.

Με πάνω από 3.000 προϊόντα σε 100 κατηγορίες προϊόντων μαζί με πάνω από 200 νέα προϊόντα, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Autoleads επεκτείνεται συνεχώς καθώς η τεχνική ομάδα μας δημιουργεί καινοτόμες λύσεις στις σύγχρονες προκλήσεις.

Από τις λύσεις προσαρμογής ήχου, έως τις λύσεις ενσωμάτωσης και από τη συνδεσιμότητα της κεντρικής μονάδας με τα εξαρτήματα εγκατάστασης και τα αναλώσιμα, το Autoleads προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για μια επαγγελματική εγκατάσταση.

Η BURY GmbH & Co. KG είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λύσεων πολυμέσων για τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και μεταξύ άλλων παρέχει συσκευές ανοιχτής ακρόασης και συστήματα τηλεφωνικών κέντρων.

Με βάση τις αυτοτελείς τεχνολογίες της, η εταιρία κατασκευάζει και εμπορεύεται καινοτόμα προϊόντα για την αναπτυσσόμενη αγορά κινητών επικοινωνιών στον τομέα της εκ των υστέρων εγκατάστασης, καθώς και λύσεις αρχικού εξοπλισμού για τον πελάτη. Οι συνεργασίες μας με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων και προμηθευτές ψηφιακών δεδομένων πλοήγησης εξασφαλίζουν την ταχεία διαθεσιμότητα των σημερινών προϊόντων. Μαζί με τις πωλήσεις μέσω εξειδικευμένων εμπόρων λιανικής πώλησης και εταιρειών αυτοκινήτων, τα προϊόντα BURY OEM διατίθενται επίσης μέσω ενός ευρέος φάσματος κατασκευαστών αυτοκινήτων και φορέων κινητής τηλεφωνίας.

Η Phoenix Gold, της οποίας η εκτεταμένη ονομασία είναι η Phoenix Gold International, Inc., είναι μια αμερικανική εταιρεία με έδρα το Πόρτλαντ, που γεννήθηκε το 1991 στο Όρεγκον και ειδικεύεται στην υλοποίηση εξοπλισμού hi-fi και οικιακού ήχου και βίντεο αυτοκινήτου, θέατρα και αξεσουάρ ήχου. Η εταιρεία πωλεί τα προϊόντα της με τα σήματα Phoenix Gold, Carver Professional και Audiosource.

Η Qoltec είναι εταιρία ποιότητας σύγχρονης τεχνολογίας και καινοτόμων λύσεων που είναι συμβατές με τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως τροφοδοτικά, μπαταρίες και ανταλλακτικά για φορητούς υπολογιστές, αξεσουάρ για υπολογιστές, smartphone και tablet, αθλητικές κάμερες και πολλά άλλα αξεσουάρ υπολογιστών. Τα επώνυμα προϊόντα Qoltec είναι ελκυστικά σχεδιασμένα καθώς και εύχρηστα και οικονομικά προσιτά. Παρέχουμε επίσης επαγγελματική εξυπηρέτηση των καταναλωτών και τεχνική υποστήριξη. Το να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας από την αρχή της δραστηριότητάς του καθοδηγείται από τις αρχές του «Από τότε που ξεκινήσαμε», πάντα καθοδηγηθήκαμε από αυτές τις αρχές:

  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MΑΚΡΟΖΩΙΑΣ

Στο στάδιο του σχεδιασμού δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη μακροζωία του προϊόντος χωρίς να χάσουμε τις αρχικές παραμέτρους.

  • ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ

Τα προϊόντα μας έχουν λογική τιμή σε σχέση με την υψηλότερη απόδοση.

  • ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τα προϊόντα μας διακρίνονται όχι μόνο από το κομψό, αλλά και από την αισθητική σχεδίαση.

0
+
Εκατοντάδες Πελάτες
0
+
Β2Β
0
HR
GRC TECH Υποστήριξη