Κατασκευαστές

 ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας.

Η GRC TECH παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων της από την ημερομηνία αγοράς καλύπτοντας τα ελαττώματα τα οποία οφείλονται στην κατασκευή από το εργοστάσιο και παρουσιάζονται κατά την λειτουργία τους. Στα πλαίσια της χρονικής διάρκειας της εγγύησης  και εφ’ όσον πληρούνται οι παρακάτω όροι, ο αγοραστής δε θα χρεωθεί το κόστος των εξαρτημάτων που έχουν υποστεί βλάβη και των εργασιών για την αντικατάσταση τους.

Σας παρακαλούμε να φυλάξετε την απόδειξη αγοράς ως ένδειξη της ημερομηνίας τοποθέτησης και αγοράς και να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί γιατί είναι απαραίτητη για να χρησιμοποιήσετε την εγγύηση.

Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση βλαβών που δημιουργήθηκαν μετά από ατυχήματα, κακή χρήση ή αμέλεια. Επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος , είναι αποκλειστικά στην κρίση της αντιπροσωπείας.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι σε περίπτωση ατυχημάτων και για τις βλάβες που ακολουθούν . 

Η εγγύηση δεν ισχύει εάν έχει παραποιηθεί ο αριθμός κατασκευής εργοστασίου της συσκευής (Serial No).

Οποιαδήποτε επισκευή και αντικατάσταση  που γίνεται μέσα στο διάστημα που καλύπτει η εγγύηση,  δεν παρατείνει τον αρχικό χρόνο εγγύησης. Η εγγύηση δεν ισχύει όταν στο προϊόν έχουν επέμβει τεχνικοί μη εξουσιοδοτημένοι από την GRC TECH. Τα έξοδα μεταφοράς από και προς το συνεργείο επισκευής επιβαρύνουν τον πελάτη .

Η εγγύηση καλύπτει επισκευή της συσκευής για βλάβη που οφείλεται σε κατασκευαστικό πρόβλημα και δεσμεύει την εταιρία σε επαναφορά αυτής στην αρχική καλή της λειτουργία και μόνο, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αντικατάσταση του προϊόντος ή χρηματική αποζημίωση .

Η εγγύηση γίνεται δεκτή μόνον όταν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή φωτοτυπία αυτής.    

                                            ΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ και ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

XENON AYTOKINHTOY-PARKING SET-ΗΧΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ-SUBWOOFER : Παρέχεται εγγύηση 1 χρόνου.                                         

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ AYTOKINHTOY : Παρέχεται  3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας και 6 μήνες για τα χειριστήρια  εφ’ όσον δεν έχουν υποστεί κάποια βλάβη από κακή χρήση και 6 μήνες για την σειρήνα .

MULTIMEDIA AYTOKINHTOY-ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ-ΟΘΟΝΕΣ: Παρέχεται εγγύηση  1 χρόνος. Η εγγύηση δεν καλύπτει περιφερειακά εξαρτήματα της συσκευής όπως καλώδιο σύνδεσης, χειριστήρια, μπαταρίες, πλαστικές θήκες.

TELEFUNKEN ΡΑΔΙΟ CD,ΟΘΟΝΕΣ,ΑΣΥΡΜΑΤΑ-ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛ.,ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ: Παρέχεται εγγύηση 2 χρόνια. Η εγγύηση δεν καλύπτει περιφερειακά εξαρτήματα της συσκευής όπως καλώδιο σύνδεσης, χειριστήρια, μπαταρίες, πλαστικές θήκες.

GPS,IPAD, ΦΟΡΗΤΑ ARIVAL,MYGUIDE,MEDIATEK,APOLO BEL: Παρέχεται 1 χρόνος εγγύηση. Μπαταρίες 6μηνες.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ MP3 PLAYER,FM MODULATOR-ΔΕΚΤΕΣ TV-ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ

ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ EFBE - TEAM-KALORIKADLER-PRITECH-MESKO-CAMRY-ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ : Παρέχεται εγγύηση 12 μήνες.

ΣΚΟΥΠΕΣ ROBOT GRC TECH : Παρέχεται εγγύηση 12 μήνες και 6 μήνες για τα χειριστήρια και μπαταρίες  εφ’ όσον δεν έχουν υποστεί κάποια βλάβη από κακή χρήση .

 ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ HAGENUK : Παρέχεται εγγύηση  12 μήνες και για τα εξαρτήματά του  και 6 μήνες για τα χειριστήρια εφ’ όσον δεν έχουν υποστεί κάποια βλάβη από κακή χρήση.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ  HAGENUK -DAYLIGHT  ΞΕΝΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ : Παρέχεται εγγύηση 6 μήνες

ΡΑΔΙΟ CD JVC-ΟΘΟΝΕΣ JVC-ΟΘΟΝΕΣ JENSEN-ΠΡΟΪΟΝΤΑ VEBA-AUTOLEADS-RADIO USB 1007U: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

MLS ΠΡΟΪΟΝΤΑ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΓΓΥΣΗ 24 ΜΗΝΕΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

-Τα προϊόντα καλύπτονται από 12 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας .

-Σε περίπτωση βλάβης συσκευής εντός 15 ημερών από την αγορά του ,και αφού η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα επιστρέφεται από τον τελευταίο καταναλωτή με έξοδα αποστολής που βαρύνουν την GRC TECH ,προς έλεγχο στην GRC TECH και τότε το προϊόν θα αντικαταστείτε με νέο προϊό.

Η επιβεβαίωση για το αν οφείλεται ή όχι σε κακή χρήση της συσκευής από τον τελευταίο πελάτη, θα γίνεται στο σέρβις της  GRC TECH.

-Πέραν των 15 ημερών και έως την λήξη της εγγύησης τα προϊόντα θα επιστρέφονται από τον τελευταίο καταναλωτή, με έξοδα μεταφορικών που βαρύνουν την GRC TECH,και θα επισκευάζονται ή σε περίπτωση μη επισκευής θα αντικαθίστανται με νέο προϊόν.

-Πέραν της περιόδου εγγύησης ,τα προϊόντα επισκευάζονται και μεταφέρονται  με κόστος που βαρύνει τον τελευταίο καταναλωτή.

-Σε κάθε περίπτωση βλάβης που οφείλεται σε κακή χρήση του καταναλωτή, τα κόστη μεταφοράς και επισκευής

Επιβαρύνουν τον τελευταίο καταναλωτή.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος , εντός 14 ημερών ημερολογιακών απο την αγορά του, με την προυπόθεση ότι δεν ανοιχτεί απο την συσκευασία το προϊόν και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. 

Για κάθε απορία καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα 09:00-17:00 Δευτέρα-Παρασκευή.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 π. μ.  – 17:00 μ. μ.

2310947725    2313027266    2314312936

     help line : 700 700 0099

ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΔΟΡΥΛΑΙΟΥ 73 / Κ.ΤΟΥΜΠΑ

Email:  info@grctech-group.gr    Ιστοσελίδα: www.grctech.gr


Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών