Κατασκευαστές


 

 

 


SUPER Διαγωνισμός JVC Greece


Ο Νικητής θα κερδίσει ένα JVC Radio USB με Bluetooth KD-X362ΒΤ.

 

 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου κάνε τις ακόλουθες ενέργειες:

 

1.Κάνε LIKE Στην σελίδα JVC Greece

2.Κάνε LIKE στο Post  του Διαγωνισμού

 3.Κοινοποίησε το Post του Διαγωνισμoύ.Ο Διαγωνισμός ισχύει μέχρι 31/10.


Όροι Διαγωνισμού Facebook

 

Η εταιρεία «JVC Greece» με έδρα τη Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκης, Δορυλαίου 73 διοργανώνει διαγωνισμό με τους ακόλουθους όρους.

 

1. Στο διαγωνισμό δικαιούνται να λάβουν μέρος οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του  και θα ακολουθήσουν τη διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά κατωτέρω.

 

2. Η διάρκεια του εν λόγω διαγωνισμού ορίζεται αρχομένη από τη Τετάρτη 21 Αυγούστου  2019 και λήγουσα την Πέμπτη  31 Οκτωβρίου 2019.

 

3. Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει «φίλος»-μέλος της σελίδας (page) με την ονομασία «JVC Greece»  www.facebook.com/JVCGREECE

 

4. Κάθε φίλος της ως άνω σελίδας (προφίλ του facebook) μπορεί να υποβάλλει μια μόνο συμμετοχή για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

 

5. Τo ονόμα του νικητή θα ανακοινωθεί από τη σελίδα www.facebook.com/JVCGREECE   την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019.

 

 

6.  Από τον παρόντα διαγωνισμό, θα αναδειχθεί ένας Νικητής, ο οποίος θα κερδίσει  ένα Radio USB KD-X362BT. Ο αναπληρωματικός νικητής θα είναι δικαιούχος του Δώρου σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ο βασικός νικητής αδυνατεί ή δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του.  

 

7. Το δώρο που θα διατεθεί στα πλαίσια του εν λόγω διαγωνισμού, ορίζεται από την JVC και αποκλείεται η ανταλλαγή του με άλλο δώρο ή η εξαργύρωσή του με μετρητά. Επίσης, το δώρο είναι προσωπικό, αμεταβίβαστο και θα παραλαμβάνεται από το νικητή με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή του εν ισχύ διαβατηρίου του.8. Διευκρινίζεται ρητά, ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας αποστολής των συμμετοχών στο διαγωνισμό, σε περίπτωση που εξακολουθούν να λαμβάνονται συμμετοχές θα θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες, ανίσχυρες και δεν επιφέρουν κανένα πλέον αποτέλεσμα έναντι οποιουδήποτε.


Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών