Κατασκευαστές

 

Η εταιρία BLAUPUNKT CAR AUDIO σε συνεργασία με τα καταστήματα MEDIA MARKT, προτείνουν με υπευθυνότητα, η χρησιμοποίηση του κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητο να γίνεται ΜΟΝΟ μέσω συστημάτων hands free!!

 

 

 Προσηλωμένοι σε αυτό τον σκοπό προσφέρουν στους καταναλωτές , ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ,  ηχοσυστήματα αυτοκινήτου με λειτουργία Bluetooth, έτσι ,ώστε η χρήση του κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητο, να  γίνεται με πιο πιο ασφαλή τρόπο!

 

Τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου BLAUPUNKT μπορείτε να τα βρείτε διαθέσιμα στα καταστήματα MEDIA MARKT εδώ 

 

Και επίσης για την  εγκατάσταση , μπορείτε να  βρείτε  CAR AUDIO συνεργάτες , εδώ 

 

Ο χρήστης των ηχοσυστημάτων BLAUPUNKT ,(CARDIFF 170BT, BRIGHTON 170BT,OSLO 370 DAB και SAN DIEGO 530) , μπορεί να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις στο κινητό του, έχοντας τα χέρια ελεύθερα, με την βοήθεια του  hands-free Bluetooth!

 

  

 

Εκτός όμως από την ασφάλεια, η BLAUPUNKT προσφέρει και ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο:

1.Μέσω του Audio streaming μπορείτε να ακούτε την μουσική που έχετε αποθηκευμένη στο κινητό σας, από τα ηχεία του αυτοκινήτου.

2.Μπορείτε να απολαμβάνετε την μουσική σας με δυνατά μπάσα με την λειτουργία EXTRA BASS  από αποθηκευτικά μέσα όπως είναι το USB stick ή κάρτα sd.

3.Επίσης διαθέτουν  χειριστήριο για πιο εύκολη χρήση των λειτουργιών του !

4.Η θύρα usb με 1,0Amp είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να φορτίζει το κινητό σας.

5.Διαθέτουν έξοδο RCA (min 1 ζεύγος έως max 3 ζεύγη) για σύνδεση με ενισχυτή και ηχεία!

 

Για περισσότερες πληροφορίες εύρεση σημείου εγκατάστασης μπορείτε να καλείτε και στο τηλεφωνικό Κέντρο της GRC TECH - BLAUPUNKT GREECE , 2310947725 (ΔΕ-ΠΑ 09:00-17:00).

ή να μπείτε (εδώ)


Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών