Κατασκευαστές

 

Τρόποι πληρωμής, παραστατικά


Πως μπορώ να  πληρώσω για τις online αγορές μου;
Κάνοντας παραγγελία online απο το www.grctech.gr μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με τους εξής τρόπους :

1.Πληρωμή με πιστωτική κάρτα και paypal (αυτή η διαδικασία δεν εχει ενεργοποιηθεί ακόμη, σύντομα θα είναι σε λειτουργία, για την ώρα πραγματοπειείτε πληρωμές ΜΟΝΟ με τους τρόπους 2,3 και 4 παρακάτω)

      Εάν είστε καινούργιος πελάτης της GRC TECH και έχετε επιλέξει ως τρόπο εξόφλησης την Πιστωτική Κάρτα υπάρχει ενδεχόμενο καθυστερήσεων ως προς την αποστολή της Παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιώσει η Εκδότρια τράπεζα της Πιστωτικής σας κάρτας την Εγκυρότητα των στοιχείων σας. Σε καμία περίπτωση η Εταιρία GRC TECH δεν θα προβεί σε καμία είσπραξη έως ότου να λάβει την σχετική Επιβεβαίωση. Παρόλα αυτά και για λόγους ασφαλείας Η Εκδότρια Τράπεζα δεσμεύει το Ποσόν της Χρέωσης Κατά την Διάρκεια αυτή. Όλες οι Ανωτέρω διαδικασίες γίνονται με σκοπό να προστατεύσουν τις Ηλεκτρονικές σας Αγορές και να Μειώσουν την Πιθανότητα να πέσετε θύμα εξαπάτησης.
      Εφόσον Είστε Παλαιός Χρήσης της GRC TECH , έχει προηγηθεί η Διαδικασία αυτή και βάση ορισμένων προϋποθέσεων, η παραγγελία σας εκτελείτε Άμεσα χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.

2.Πληρωμή με αντικαταβολή στην κούριερ ή στην μεταφορική

      Η Παραγγελία σας Εκτελείτε άμεσα Χωρίς καθυστερήσεις, η παραλαβή του πραγματοποιείτε στον χώρο σας από την Γενική Ταχυδρομική ή από μεταφορέα και η εξόφληση πραγματοποιείται επιτόπου με την παράδοση.Το κόστος της διαδικασίας αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ,εσείς πληρώνετε μονο τα μεταφορικά κόστη.


3.Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό
      Για πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας δίνονται τα στοιχεία τραπέζης με το τέλος της παραγγελίας σας. Για την Μείωση της Όποιας καθυστέρησης στην Εκτέλεση της Παραγγελίας σας παρακαλούμε να αναγράφετε το Όνομα σας ως Αιτιολογία Κατάθεσης έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί άμεσα η σχετική διασταύρωση. Στην Συνέχεια παρακαλούμε να ενημερώσετε το Λογιστήριο μας ή να στείλετε με FAX το αποδεικτικό κατάθεσης στο 2311 241 045. 

ALPHA

  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 4850 0200 2002 506
  • ΙΒΑΝ GR98 0140 7050 4850 0200 2002 506

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  520 30 125 44 339
  • ΙΒΑΝ GR47 0172 2030 0052 0301 2544 339Πληρωμή και παραλαβή από Κατάστημα

      Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή από κατάστημα σας δίνεται η Δυνατότητα Εξόφλησης Απευθείας στο Κατάστημα με την Παραλαβή.

      Για κάθε αγορά σας θα λαμβάνετε απόδειξη ή τιμολόγιο με την παράδοση του προϊόντος στον χώρο σας. 


Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών