Κατασκευαστές

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

                                                                                                                  
 


Ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία: λέξεις με βαρύτητα που πλέον έχουν ταυτιστεί με την εταιρική εικόνα της Ελληνικής Αντιπροσωπείας προϊόντων τεχνολογίας GRC TECH.

 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2006 στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την δραστηριοποίηση στο χώρο της εισαγωγής και διανομής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

 

Ως  Επίσημος Αντιπρόσωπος  της JVC Ιαπωνίας και της Blaupunkt Γερμανίας, η GRC TECH συνεργάζεται και προμηθεύει τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης ειδών τεχνολογίας (D.I.Y)  και διαθέτει ένα Πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών-εγκαταστατών που αριθμείται  στα 2.000 σημεία.

 

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, εξυπηρετούνται περισσότερες από 15.000 παραγγελίες κάθε χρόνο, με μέσο χρόνο εκτέλεσης λιγότερο από 24 ώρες.

 

Η φιλοσοφία μας που είναι βασισμένη στο πάθος για καινοτομία και τελειότητα, γίνεται πράξη από ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με χαρακτηριστικά την γνώση , την  ομαδικότητα και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της εταιρίας.

 

 

 

 

Η GRC TECH είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο της Ιαπωνικής JVC Consumer Electronics,της Γερμανικής BLAUPUNKTCar Audio,Home Audio,Small Domestic Appliances και E-Mobility,της Γαλλικής QIMMIQ,της AUTOLEADS, της PHOENIX GOLD, της ADLER,της MESKO,της CAMRY,της MAESTRO, και της πορτογαλικής BRIEL.

 

 

Ως  Επίσημος Αντιπρόσωπος  της JVC Ιαπωνίας και της Blaupunkt Γερμανίας, η GRC TECH συνεργάζεται και προμηθεύει τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης ειδών τεχνολογίας όπως  DIXONS SOUTH EAST EUROPE-ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΜEDIA  MARKT, PUBLIC, ΠΛΑΙΣΙΟ , ELECTRONET, ALLSMART, ΓΑΛΑΞΙΑΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,COSMOTE και διαθέτει ένα Πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών-εγκαταστατών.Τα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο ξεπερνούν πλέον τα 2.000.

 


  

 

 

 

 

Για όλους αυτούς τους λόγους η GRC TECH βρίσκεται σήμερα, στις πρώτες θέσεις σε πωλήσεις στις εξειδικευμένες και απαιτητικές κατηγορίες του Ήχου και της Ηλεκτρικής μετακίνησης.

 

Η  αφοσίωση στον στόχο-όραμά μας , που δεν είναι άλλος από το  να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών-συνεργατών μας,  είναι «το σήμα κατατεθέν μας» !


Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών