Kategorien

Κατασκευαστές

 

 

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

JVC Car Audio, Μήνας Οδικής Ασφάλειας με Δωρεάν Εγκατάσταση Ηχοσυστημάτων Αυτοκινήτου με Bluetooth!

 

 

 

 

εταιρία GRC TECH , Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της JVC στην Ελλάδα, με ψηλό  το αίσθημα κοινωνικής – εταιρικής ευθύνης, σε συνεργασία με τα καταστήματα  (εδώ) και επιλεγμένα καταστήματα Car Audio σε όλη την Ελλάδα (εδώ),  όρισε  τον Ιανουάριο 2018 ως τον  Μήνα Οδικής Ασφάλειας JVC.

 

Προσηλωμένη  σε αυτό τον σκοπό ,προσφέρει στους καταναλωτές-οδηγούς αυτοκινήτων, Δωρεάν Εγκατάσταση στα ηχοσυστήματα με λειτουργία Bluetooth, έτσι ώστε η χρήση  του κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητο ,  να γίνεται με πιο ασφαλή τρόπο!!

Ο χρήστης των ηχοσυστημάτων JVC με Bluetooth, μπορεί να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις στο κινητό  του, έχοντας τα χέρια ελεύθερα, με την βοήθεια του JVC hands-free Bluetooth 

Εκτός όμως από την ασφάλεια , η JVC προσφέρει και   ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο με πολλαπλούς τρόπους :

 

1)  Μέσω του Audio streaming μπορείτε να  ακούτε την μουσική που έχετε αποθηκευμένη στο κινητό σας ,  από τα ηχεία του αυτοκινήτου.

2)  Μπορείτε να απολαμβάνετε  την μουσική σας από αποθηκευτικά μέσα όπως είναι το  USB stick.

3)  Στα ηχοσυστήματα είναι συμβατή και η εφαρμογή Spotify για πιο απαιτητικούς χρήστες!

4)  Όλα τα προϊόντα JVC  με Bluetooth γενιάς 2018 ( προϊόντα αφίσας στο πάνω μέρος), μπορούν να συνδέονται με 2 Smartphones ταυτόχρονα.

5)  Επίσης το smart phone μέσω της διαθέσιμης εφαρμογής JVC APP remote γίνεται  χειριστήριο για πιο εύκολη χρήση των λειτουργιών του ηχοσυστήματος!!

6)  Η θύρα usb με 1,5 Amp είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να φορτίζετε το κινητό σας.

7)  Διαθέτουν έξοδο RCA (min 1 ζεύγος έως max 3 ζεύγη) για σύνδεση με ενισχυτή και ηχεία!

8)  Διαθέτουν την δυνατότητα σύνδεσης με τα φώτα του αυτοκινήτου, λειτουργία  Auto Dimmer.

 

Με πιο απλά λόγια τα JVC car audio , τα έχουν όλα!!

 

Η Δωρεάν Εγκατάσταση ισχύει  από 01/01/2018 έως 31/01/2018.

Τα προϊόντα είναι  διαθέσιμα  στα  Καταστήματα της Αλυσίδας  (εδώ) και σε επιλεγμένα Car Audio καταστήματα  σε όλη την Ελλάδα!! (εδώ)

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες εύρεσης σημείου αγοράς και εγκατάστασης μπορείτε να καλείτε

 στο τηλεφωνικό Κέντρο της GRC TECH - JVC GREECE ,,  2310947725 (ΔΕ-ΠΑ  09:00-17:00). 

 

 
Ορισμός της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης


Οι επιχειρήσεις έχουν ευθύνη έναντι αυτών των ομάδων και των ατόμων που μπορούν να επηρεάσουν, δηλαδή των ενδιαφερομένων και της κοινωνίας γενικότερα. Τα ενδιαφερόμενα μέρη ορίζονται συνήθως ως πελάτες, προμηθευτές, εργαζόμενοι, κοινότητες και μέτοχοι ή άλλοι χρηματοδότες.

Η ευθύνη για την κοινωνία γενικά μπορεί να είναι πανομοιότυπη με την ευθύνη προς τις διάφορες κοινότητες της. Πολλοί έχουν προτείνει ότι οι εταιρίες έχουν μια ιδιαίτερη «κοινωνική ευθύνη» πέρα από τον επιχειρηματικό τους σκοπό. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρική ευθύνη συνίσταται στην εξασφάλιση άδειας λειτουργίας, δημιουργώντας αξία για τα ενδιαφερόμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μετόχων και της κοινωνίας.

Η εταιρική ευθύνη περιλαμβάνει την τήρηση των δεοντολογικών αρχών και συμπεριφορών όπως η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα και ο σεβασμός των άλλων. Αποδεχόμενος οικειοθελώς την ευθύνη για τις πράξεις της, οι εταιρείες κερδίζουν την άδεια λειτουργίας τους στην κοινωνία.

 

Παράδειγμα


Οι εταιρείες αποκομίζουν άδεια λειτουργίας, δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες που εκτιμούν οι πελάτες τους, δημιουργώντας θέσεις εργασίας για τους υπαλλήλους τους οποίους αντιμετωπίζουν με δίκαιο τρόπο και σύμφωνα με το νόμο και συμμορφούμενοι με άλλους ισχύοντες νόμους.

Σε μια περίπτωση που τα προϊόντα μιας εταιρείας ανακαλύπτονται ως επιβλαβή για τους πελάτες ή όταν τα προϊόντα ή οι λειτουργίες τους θεωρούνται επιβλαβή για το ευρύ κοινό, η άδεια λειτουργίας μιας εταιρείας μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κυρώσεις που επιβάλλουν ισχύοντες νόμους και κανονισμούς ή νέους νόμους και κανονισμούς που σε ακραίες περιπτώσεις θέτουν μια επιχείρηση εκτός λειτουργίας.


Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών