Κατασκευαστές

BLAUPUNKT LAS VEGAS BT/DAB ME NAV TRUCK Εμφάνιση πλήρους μεγέθους

BLAUPUNKT LAS VEGAS BT/DAB ME NAV TRUCK

BLAUPUNKT LAS VEGAS BT/DAB ME NAV TRUCK

Περισσότερες πληροφορίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Blaupunkt multitasking


Το Las Vega 690 DAB χαρακτηρίζεται από το "εύκολο στη χρήση" (SafeDrive) στυλ, ένα συναρπαστικό περιβάλλον χρήστη Blaupunkt και εκπληκτικές λειτουργικές ευκαιρίες. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής TFT-6,75 ιντσών για τέλεια χρήση σε αυτοκίνητο και συνδυάζει υψηλής ποιότητας απόδοση ραδιοφώνου RDS, ενσωματωμένο DAB +, μεγάλη ποικιλία διαφορετικών επιλογών ψυχαγωγίας και σύνδεση πολλών τύπων φορητών μέσων. Το Las Vegas 690 DAB διαθέτει δυνατότητες συνδεσιμότητας όπως Bluetooth, Aux, SDHC και USB που σας επιτρέπουν να αναπαράγετε εύκολα τη μουσική συλλογή σας. Αλλά δεν έχει σημασία τι ψάχνετε, το Las Vegas 690 DAB θα ικανοποιήσει τις προσωπικές σας ανάγκες πολυμέσων αυτοκινήτου.

 

 

 


 

 

 

 

Γραφική διεπαφήΤο Las Vegas 690 DAB προσφέρει επίσης διάφορους τρόπους εξατομίκευσης. Τα οπτικά μενού μπορούν να σχεδιαστούν ανάλογα με το γούστο σας. Το Simplay καθορίζει οποιοδήποτε χρώμα (RGB) για το φωτισμό του κουμπιού στο μενού ρυθμίσεων ή επιλέξτε ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα χρώματα για τα εικονίδια του μενού. Είναι επιλογή σου!

 

 

 


 

 

 

 


Σύστημα NavigationΜε το πρόσθετο σύστημα Navigation του Las Negas 690 DAB, το ταξίδι σε άγνωστα μέρη δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Ανακαλύψτε νέα μέρη με ένα πάτημα του δακτύλου σας και το Las Vegas 690 DAB θα σας δείξει τη συντομότερη ή καλύτερη διαδρομή για να φτάσετε στον προορισμό σας.

 

 

 


 

 

Αναπαραγωγή πολυμέσων


 


Τα ψηφιακά δεδομένα έχουν κερδίσει πολλή δημοτικότητα σε αυτές τις λίγες δεκαετίες και η υποστήριξη αυτών των μορφών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συσκευή. Αλλά η ποικιλία των υποστηριζόμενων μέσων κάνει τη διαφορά. Το Las Vegas 690 DAB παίζει μορφές ήχου, εικόνας και εικόνας όχι μόνο από το δίσκο αλλά και απευθείας από την κάρτα micro SDHC ή μέσω μιας από τις θύρες USB. Ο μέγιστος αριθμός αρχείων σε συγκεκριμένα μέσα είναι τουλάχιστον 20.000 αρχεία. Αλλά τόσα πολλά κομμάτια έχουν νόημα μόνο αν η επιλογή είναι αρκετά εύκολη. 

 

 

 

 


 

 

 

Ρύθμιση ήχου


 


Η νέα γραφική διεπαφή καθιστά εύκολη και ακριβή την ρύθμιση του ήχου με τον παραμετρικό ισοσταθμιστή 10 ζωνών. Αλλά αν το "playing with frequencies" δεν είναι αυτό που θέλετε, απλά επιλέξτε από την προεπιλεγμένη επιλογή ήχου από pop, rock, techno, jazz κλασικό για να ταιριάζει στις ανάγκες και το γούστο σας.

 

 

 


 

 

 

Ψηφιακό ραδιόφωνο

 

Με τον ενσωματωμένο δέκτη DAB + μπορείτε να ακούτε ψηφιακό ραδιόφωνο υψηλής ποιότητας κατά την οδήγηση. Απολαύστε την διαισθητική και γρήγορη περιήγηση στα διαθέσιμα σύνολα υπηρεσιών ή εάν δεν ενδιαφέρεστε για τους σταθμούς εκπομπής απλά περιηγηθείτε στην αλφαβητική λίστα όλων των προγραμμάτων.

 

 

 


 

 

 

 

Αναλογικό ραδιόφωνο


Με τη γενιά tuner υψηλής απόδοσης Blaupunkt CODEM IV, το Las Vegas 690 DAB είναι επίσης ασυμβίβαστο όσον αφορά την ποιότητα του ραδιοφώνου και θέτει νέα πρότυπα για λαμπρή λήψη. Βλέπετε και μόνοι σας, ότι η δική σας εμπειρία λέει περισσότερες από χίλιες λέξεις.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Τηλεφωνία Bluetooth

 


Μόλις ο  τηλεφωνικός κατάλογος  του Smartphone συγχρονιστεί με το Las Vegas 690 DAB, τίποτα δεν σας εμποδίζει από τις κλήσεις Hands-Free. Για καλύτερη ποιότητα, το Las Vegas 690 DAB σάς προσφέρει την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα στο ενσωματωμένο ή το εξωτερικό μικρόφωνο με την τέλεια τοποθέτηση.

 

 

 


 

 

Επιλογές ρύθμισης


 


Οι εκπληκτικές λειτουργικές δυνατότητες δεν σημαίνουν δυσκολία στη χρήση. Τα μενού ρυθμίσεων είναι σαφώς διατεταγμένα, ελκυστικά σχεδιασμένα και, το σημαντικότερο, πολύ εύκολα στη χρήση.

 

 

 

 


 

 

 

Έλεγχος τιμονιού


Εάν το όχημά σας είναι εξοπλισμένο με κουμπιά του τιμονιού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με το Blaupunkt Las Vegas 690 DAB μέσω του SWC (Έλεγχος τιμονιού). Χάρη στη λειτουργία, το τηλεχειριστήριο του τιμονιού αναλαμβάνει τις πιο σημαντικές λειτουργίες όπως η ένταση του ήχου, η σίγαση ή το Bluetooth του ραδιοφώνου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό ασφαλείας για τη φιλοσοφία Blaupunkt SafeDrive.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Κάμερα οπίσθιας προβολής


 


 Το Las Vegas 690 DAB είναι εξοπλισμένο με εισόδους κάμερας (Κάμερα) για να διευκολύνει το παρκάρισμα. Έτσι έχετε μια σφαιρική εικόνα και τίποτα δεν θα πάει πια λάθος.

 

 

 

 

 


 

 

Είσοδος ήχου / βίντεο


Η ευελιξία παρέχεται επιπλέον σε αναλογική σύνδεση. Οι δύο πίσω εισόδοι AV (AV-IN 1 και AV-IN 2) μπορούν να πραγματοποιήσουν μόνιμη σύνδεση εξωτερικών πηγών.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Μόνιμη μνήμη


 


Χάρη στην ενσωματωμένη μόνιμη μνήμη, το Las Vegas 690 DAB διατηρεί τη μνήμη των ρυθμίσεων χρήστη και των προεπιλεγμένων σταθμών όταν η κεντρική τροφοδοσία είναι εκτός λειτουργίας.

 

 

 

 

 

Eυκολία και ασφάλεια


 


Η βέλτιστη ευκολία χρήσης είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ασφάλεια κατά την οδήγηση. Ειδικά ο έλεγχος της έντασης του ήχου και η μετάβαση από το ραδιόφωνο στην πλοήγηση ή η κλήση στο κύριο μενού πρέπει να είναι γρήγορα και εύκολα προσβάσιμα. Χάρη στα κουμπιά hardkey (σπίτι, πλοήγηση, DIM και εξαγωγή) και τον εύκολα προσβάσιμο έλεγχο έντασης, το Blaupunkt Las Vegas 690 DAB μπορεί να λειτουργήσει εύκολα και με ασφάλεια κατά την οδήγηση.

 

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών