Κατασκευαστές

BLAUPUNKT STICK BLENDER 1100W Εμφάνιση πλήρους μεγέθους

BLAUPUNKT STICK BLENDER 1100W

ΗIGHLIGHTS

Ισχύς: 1100 W
Εργονομικό λεπτό σχήμα για τέλεια λαβή
2 ταχύτητες
Αποσπώμενος άξονας ανάμειξης ανοξείδωτου χάλυβα
Λεπίδες ανοξείδωτου χάλυβα
Υλικά υψηλής ποιότητας χωρίς BPA
Τροφοδοσία: 220-240 V ~ 50/60 Hz, ισχύς: 1100 W
Βάρος: 0,8 kg

 

 

 

 

 

Η ευκολία στην κουζίνα βρίσκεται κάτω από επιτυχημένα και νόστιμα γεύματα. Έτσι, οι συσκευές που χρησιμοποιείτε για την προετοιμασία των τροφίμων πρέπει να είναι λειτουργικές και εύχρηστες. Μία από αυτές  είναι το Μπλέντερ Χειρός HBD211 της Blaupunkt. Με αυτό μπορείτε να προετοιμάσετε κρέμα, σούπα, κοκτέιλ φρούτων, και βελούδινη guacamole.

 

Τα  1100 W και οι δύο φτερωτές λεπίδες ανοξείδωτου χάλυβα εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση, μεγάλη λειτουργικότητα και την υψηλότερη απόδοση όταν αναμειγνύονται φρούτα και λαχανικά. Επιπλέον, το μπλέντετ έχει δύο ταχύτητες, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τον σωστό αριθμό στροφών για τα προϊόντα που αναμειγνύονται.

 

Η κατάλληλα διαμορφωμένη λαβή εξασφαλίζει την άνετη χρήση, για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και το αφαιρούμενο χαλύβδινο εξάρτημα καθιστά το πλύσιμο γρήγορο και αποτελεσματικό.

 

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το HBD211 καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Χάρη σε αυτό, η συσκευή θα χωρέσει εύκολα στα περισσότερα συρτάρια κουζίνας μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μαγειρέματος.

 

Είναι κατασκευασμένο από υλικά που είναι ασφαλή για την υγεία σας, είναι απαλλαγμένα από δισφαινόλη-Α (χωρίς BPA), ενώ η στιβαρή και αισθητική σχεδίαση και η εργονομική του μορφή προσδίδουν την ευκολία χρήσης.

 

5 other products in the same category:

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών