Κατασκευαστές

QIMMIQ Drone Hornet Εμφάνιση πλήρους μεγέθους

QIMMIQ Drone Hornet

14-20122B


Notify me when available

Προσθήκη στο καλάθι

Eντυπωσιακό σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες, αξιόπιστο ως προς τη λειτουργία και εύκολο αναφορικά με τον χειρισμό, το Qimmiq Drone Hornet θα ενθουσιάσει τόσο τους αρχάριους, όσο και τους πιο πεπειραμένους πιλότους.

Προσφέρει πληθώρα εντυπωσιακών δυνατοτήτων όπως flip 360ο, αυτόματη προσγείωση, επιστροφή στη βάση και headless λειτουργία που θα σε διασκεδάσουν αλλά και θα σε διευκολύνουν. Ο δε ενσωματωμένος σταθεροποιητής, θα σε βοηθήσει να… πάρεις το κολάι, ενώ η μπαταρία του, του εξασφαλίζει αυτονομία έως και 11’ και φορτίζει μέσα σε 120’.

 

 

 
 
 
 
 
Έλεγξέ το από το smartphone σου

Κατέβασε την εφαρμογή Hornet Qimmiq στο smartphone σου και έλεγξε εύκολα και γρήγορα το drone σου από την άνεση της οθόνης της συσκευής σου. Διατίθεται μέσω Play Store και Apple Store για συσκευές Android και iOS αντίστοιχα.

 

 

 

 
 
 
 
Έτοιμο για πτήσεις!

Το Qimmiq Drone Hornet διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 650 mAh που του εξασφαλίζει αυτονομία πτήσης έως και 11’ και δυνατότητα καθοδήγησης σε απόσταση έως 80 m. Η φόρτισή της ολοκληρώνεται μέσα σε 120’ για να μη χρειάζεται να περιμένεις!

 

 

 

 
 
 
 
Δες τον κόσμο από ψηλά

Εξοπλισμένο με μια κάμερα 2 MP και ανάλυση βίντεο HD στα 720p, το drone σου επιτρέπει να καταγράψεις τις πιο όμορφες στιγμές σου όπως ποτέ άλλοτε!

 

 

 

 

 
 
 
Headless mode για μια εκπληκτική εμπειρία πτήσης

Η λειτουργία του headless mode είναι πολύ απλή: η μόνη προϋπόθεση είναι ότι πριν από την απογείωση, πρέπει να τοποθετήσεις το drone με τέτοιο τρόπο ώστε το μέτωπό του να κοιτάει εσένα. Στη συνέχεια θα είσαι σε θέση να το πιλοτάρεις με βάση τη σχετική του θέση ως προς εσένα για μια επιβλητικότερη και ευκολότερη εμπειρία χρήσης.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Ανάλυση βίντεο: HD 720P
Ανάλυση φωτογραφίας: 2MP
Angle Vision: 50 °
Τύπος κινητήρα: 4 κινητήρες, 8520
Αυτονομία κατά την πτήση: 8 - 10 λεπτά
Wi-Fi μετάδοση: 40μ-80μ
Μετάδοση Τηλεχειριστήριο: 50m-80m
APP QimmiQ Hornet Android και iOS
Σταθεροποίηση  ύψους
Return to Home

Auto Return

Λήψη βίντεο / φωτογραφιών
Switch Flight Mode

 

 

 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Μπαταρία Po 650mAh Li-Po
Αντικαταστάσιμοι έλικες

1 other products in the same category:

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών