Κατασκευαστές

ΒLAUPUNKT Μicro system MS6BK με CD/ USB  30W Εμφάνιση πλήρους μεγέθους

ΒLAUPUNKT Μicro system MS6BK με CD/ USB 30W

ΒLAUPUNKT Μicro system MS6BK με CD/ USB  30W

Περισσότερες πληροφορίες

15-MS6BK


Notify me when available

Προσθήκη στο καλάθι

 


Το νέο micro-στερεοφωνικό σύστημα MS6BK, το οποίο μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο Portfolio της Blaupunkt, θα βοηθήσει σίγουρα σε μεγάλο βαθμό από αυτή την άποψη.


Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με μονάδα δίσκου για την αναπαραγωγή παραδοσιακών ηχητικών άλμπουμ και αρχείων MP3 που έχουν εγγραφεί σε δίσκους εγγραφής ή επανεγγραφής (CD-R / CD-RW). Επιπλέον, το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM με μνήμη 40 σταθμών και ψηφιακή σύνθεση PLL σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο κάθε φορά που αναζητάτε τη συχνότητα του αγαπημένου σας ραδιοφωνικού σταθμού.

 

 

 

 

Στο μπροστινό μέρος του μικρο-στερεοφωνικού υπάρχει μια θύρα USB που σας επιτρέπει να συνδέσετε μια εξωτερική συσκευή μαζικής αποθήκευσης (φορητό δίσκο ή κάρτα μνήμης) και να αναπαράγετε αρχεία MP3 που είναι αποθηκευμένα σε αυτήν από τη δική σας μουσική βιβλιοθήκη. Δίπλα στη θύρα, υπάρχει μια υποδοχή ακουστικών, η οποία παρέχει διακριτική ακρόαση στην επιλεγμένη πηγή ήχου.


Η είσοδος AUX στο πίσω μέρος της θήκης σας επιτρέπει να συνδέσετε στο στερεοφωνικο σύστημα συσκευές παλαιότερης γενιάς, όπως ένα PC, ένα φορητό υπολογιστή ή ένα CD ή MP3 player με έξοδο ήχου ή τυπική έξοδο ακουστικών.


Ο ενσωματωμένος ενισχυτής έχει ισχύ εξόδου 10 W RMS (5 W ανά κανάλι) και η μέγιστη ισχύς ολόκληρης της μονάδας είναι 30 W.


Χάρη στη σαφή οθόνη LED και το τηλεχειριστήριο, κάθε χρήστης θα εκτιμήσει την άνεση και την ευχαρίστηση που προσφέρει η χρήση του νέου micro-stereo MS6BK.

 

 

CD player με αναπαραγωγή MP3
CD / -R / -RW / MP3 υποστήριξη
PLL δέκτη FM με 40 προκαθορισμένες μνήμες
Θύρα USB για αναπαραγωγή μουσικής
Μέγιστη. ισχύς εξόδου: 30 W (2 x 15 W)
Έξοδος ισχύος: 10 W RMS (2 x 5 W)
Οθόνη LED
Είσοδος AUX
Έξοδος ακουστικών
Τηλεχειριστήριο

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών