Κατασκευαστές

BLAUPUNKT Car  Theater BREMEN 975 VW SEAT SKODA Εμφάνιση πλήρους μεγέθους

BLAUPUNKT Car Theater BREMEN 975 VW SEAT SKODA

BLAUPUNKT Car  Theater BREMEN 975

Περισσότερες πληροφορίες

 

 

 

 


Λειτουργία Android
Το Bremen 975 συνδυάζει υψηλής ποιότητας σχεδιασμό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, μια εξαιρετικά ελκυστική, λειτουργική αντίληψη βασισμένη στο Android και μια συναρπαστική ποικιλία λειτουργιών. Διαθέτει οθόνη 7 ιντσών, χωρητική και αντι-ανακλαστική, συνδυάζοντας πρωτοποριακή ραδιοφωνική λήψη, πανευρωπαϊκή πλοήγηση, τεράστια προσφορά ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητα με όλους τους τύπους κινητών μέσων συμπεριλαμβανομένων των smartphones. Με τη λειτουργία κατόπτρου Blaupunkt, μπορείτε ακόμη και να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του iPhone ή του Android smartphone 1: 1 στη μεγάλη οθόνη ραδιοφώνου και να ελέγξετε χωρίς περιορισμούς το Bremen 975. Έτσι έχετε όλο το προσωπικό σας περιεχόμενο και τις εφαρμογές πάντα στο αυτοκίνητο . Ή χρησιμοποιήστε το smartphone σας ως κινητό hotspot και μεταβείτε στο Διαδίκτυο μέσω του προγράμματος περιήγησης του Bremen 975 - αν και μπορείτε επίσης να πάτε κατευθείαν στο διαδίκτυο, εάν είναι διαθέσιμο ένα hotspot Wi-Fi. Αλλά δεν έχει σημασία τι ψάχνετε, το Bremen 975 θα έχει μια καλή απάντηση για σας.

 

 

Γρήγορη εκκίνηση
Πάντα έτοιμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Με τη λειτουργία γρήγορης εκκίνησης, το Bremen 975 δεν σβήνει εντελώς όταν φεύγει από το όχημα. Απλώς κοιμάται και ξυπνάει αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί ξανά με την ανάφλεξη - με το τελευταίο επίπεδο πλοήγησης και αναπαραγωγής μουσικής. Για βέλτιστη προσωπική χρήση, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε τον μέγιστο χρόνο ύπνου έως και 5 ημέρες πριν το ραδιόφωνο απενεργοποιηθεί τελείως.

 

 


 

Γραφική Διεπαφή

 Το Bremen 975 προσφέρει όλες τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Με βάση το λειτουργικό σύστημα Android, τα οπτικά και το περιεχόμενο των μενού μπορούν να σχεδιαστούν ανάλογα με το γούστο σας. Είτε πρόκειται για μια ιδιωτική φωτογραφία ως φόντο εμφάνισης, την επιλογή των χρωμάτων για τα εικονίδια μενού, τη διαγραφή των άχρηστων λειτουργιών ή την ομαδοποίησή τους σε προσωπικούς φακέλους. Έχετε την επιλογή.


 


 

 

Πλοήγηση

Με την ολοκληρωμένη πανευρωπαϊκή πλοήγηση, μπορείτε να φτάσετε σε κάθε προορισμό άνετα, γρήγορα και χαλαρά. Ή κάνετε αυθόρμητα μια παράκαμψη σε ενδιαφέροντα μέρη, τα οποία προτείνει το Bremen 975 στη διαδρομή σας, αν το επιθυμείτε.  

 


 

 

 

 

Media Player

Η σταθερή χρήση ψηφιακών, κινητών δεδομένων και μέσων ενημέρωσης έχει γίνει φυσικά θέμα. Αναπόφευκτα, οι σύγχρονες συσκευές πρέπει να τους υποστηρίξουν επίσης. Αλλά μόνο η ποικιλία των υποστηριζόμενων μέσων και μορφών κάνει τη μεγάλη διαφορά. Το Bremen 975 δεν επιτρέπει κανένα συμβιβασμό. Οι μορφές ήχου, εικόνας και εικόνας δεν υποστηρίζονται μόνο από τον δίσκο, αλλά κυρίως από κάρτες micro SDHC και USB, με συνολικά όχι λιγότερες από 4 θύρες USB. Η αφθονία των αρχείων στο αντίστοιχο μέσο είναι σχεδόν απεριόριστη. Ακόμη και τα 40.000 αρχεία δεν δημιουργούν προβλήματα για το Bremen 975 .Οι φορητοί σκληροί δίσκοι με μορφοποίηση NTFS μπορούν πλέον να τοποθετηθούν στο ντουλαπάκι. Τόσο πολλά κομμάτια έχουν νόημα μόνο αν η επιλογή είναι εύκολη:: Απολαύστε το ως παιχνιδιάρικο ακριβώς αυτό με το Bremen 975, αν θέλετε να επιλέξετε τους φακέλους ή να προχωρήσετε σύμφωνα με κριτήρια όπως τον καλλιτέχνη ή το άλμπουμ. Φυσικά, αυτό ισχύει και αν θέλετε να ελέγχετε το iPod σας μέσω USB ή του smartphone Android μέσω Bluetooth μέσω της οθόνης ραδιοφώνου.

 

 


 

 

 

 

Ρύθμιση Ήχου

Η γραφική διεπαφή του Bremen 975 επιτρέπει στον ψηφιακό επεξεργαστή ήχου να ρυθμίζεται εύκολα και με ακρίβεια για την ατομική βελτιστοποίηση του ήχου στο όχημα. Ωστόσο, αν το "playing with frequencies" δεν είναι του γούστου σας, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά προεπιλεγμένων προφίλ ήχου διαθέσιμη. Ανάλογα με τα προσωπικά γούστα του pop, rock, electro, jazz και κλασικής μουσικής.

 


 

 

Ιnternet

 

Aν είστε κουρασμένος απο την πολύωρη οδήγηση απλά απενεργοποιήστε και βουτήξτε στο διαδίκτυο. Μέσω Wi-Fi, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας σε ένα υπάρχον hotspot ή εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε το smartphone ως πρόσβαση στο δίκτυο. Είτε θέλετε να διαβάσετε σημαντικά μηνύματα είτε απλά θέλετε να συζητήσετε, στην μεγάλη οθόνη του Bremen 975 θα απολαύσετε. 

 

 

 

Αναλογικό Radio

Με τη νέα γενιά δέκτη CODEM IV από την Blaupunkt δεν μπορούν να γίνουν συμβιβασμοί σχετικά με τη λήψη ραδιοφωνικών εκπομπών. Μόλις το βιώσετε, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες υποδοχής, δεν θα θέλετε να το χάσετε πια.

 

 


 

 

 

 

 

Ψηφιακό Ρδιόφωνο (Προαιρετικό)

ΣΥΝΔΕΣΤΕ και ΠΑΙΞΤΕ. Απλά συνδέστε το προαιρετικό δέκτη Blaupunkt DAB + Tuner Box 945 στο Bremen 975 και απολαύστε κρυστάλλινο ψηφιακό ραδιόφωνο. Η απόλαυση αρχίζει με την επιλογή των προγραμμάτων. Είτε περιηγείστε στα διαθέσιμα σύνολα και τη δομή των προγραμμάτων τους, είτε απλά επιλέξτε από μια αλφαβητική λίστα όλων των προγραμμάτων.

 

 


 

 

 

 

 

Τηλέφωνο Bluetooth

Μόλις ο τηλεφωνικός κατάλογος του smartphone σας συγχρονιστεί με το Bremen 975, τίποτα δεν εμποδίζει την άνετη επικοινωνία κατά την οδήγηση και μέσω του ηχοσυστήματος. Για καλύτερη ποιότητα φωνής, το ενσωματωμένο ή ένα εξωτερικό μικρόφωνο με τέλεια θέση τοποθέτησης είναι εναλλακτικά διαθέσιμα. Χρησιμοποιείτε ακόμη και 2 τηλέφωνα ταυτόχρονα; Δεν υπάρχει πρόβλημα: με το Twin Connect δεν θα χάσετε καμία κλήση.

 

 

 


 

 

Ρυθμίσεις

Η εντυπωσιακή λειτουργικότητα δεν είναι συνώνυμη με τον περίπλοκο έλεγχο. Όλα τα μενού είναι σταθερά απλά και σαφώς διατεταγμένα, ελκυστικά σχεδιασμένα και πάνω απ 'όλα διαισθητικά και εύχρηστα.

 


 

 

 

Σύστημα

Λειτουργικό σύστημα Android 4.1.1 (Jelly Bean)
Έξυπνη καθοδήγηση του Blaupunkt
Γρήγoρη Εκκίνηση (μέσω ανάφλεξης)

 

Λειτουργία Mirror για iPhone και Android

Έλεγχος και έλεγχος του Smartphone μέσω ραδιοφωνικής οθόνης
για iPhone και Android smartphones

Wi-Fi / Internet
Περιλαμβάνεται Θύρα USB WiFi
Wi-Fi hotspot, πρόσδεση

Ραδιόφωνο
Blaupunkt CODEM IV δέκτης υψηλής απόδοσης
Ρυθμιστής FM (RDS), AM (MW / LW)
DAB-Ready

Οθόνη
Μεγάλη ψηφιακή οθόνη αφής TFT 7 inc.
Χωρητικότητα, 800 x 480 pixel
Αντανακλαστική τεχνολογία

Πλοήγηση
Η πλοήγηση είναι έτοιμη
TMC (Κανάλι μηνυμάτων κυκλοφορίας)

Bluetooth
Ενσωματωμένη μονάδα Parrot Bluetooth
Handsfree, μεταφόρτωση τηλεφωνικού καταλόγου και ροή ήχου
Προφίλ: HFP, PBAP, A2DP, SPP, HID, RFCOMM

Twin Connect
Ενσωματωμένο + εξωτερικό μικρόφωνο

Αναπαραγωγή πολυμέσων
Αναπαραγωγή ήχου, βίντεο, εικόνας από USB / SDHC / δίσκο
Υποστηριζόμενη μορφή NTFS
Κατασκευασμένο για iPod / iPhone
Αναπαραγωγή DivX για οπίσθια ζώνη

δίσκος
DVD, VCD, CD, CD-ROM, USB, SDHC, SD

Είσοδοι / έξοδοι
Μπροστινό USB (τυπικός τύπος Α)
3x πίσω USB (τυπικός τύπος A)
Μπροστινή υποδοχή SDHC
Μπροστινή είσοδος A / V, είσοδος πίσω A / V
Κάμερα οπίσθιας προβολής (ήχου / βίντεο)
Πίσω ζώνη (δίσκος, USB, A / V)
Τηλεχειριστήριο εισόδου τιμονιού (προγραμματιζόμενο)
Διπλή Οθόνη (ραδιόφωνο και οθόνη)
Είσοδος HDMI

Ισοσταθμιστής / ενισχυτής
Επεξεργαστής ψηφιακού ήχου (DSP)
Προενισχυτής 4 καναλιών (3 V) + Sub-out
4 x 50 Watt Μέγ. Ισχύς

Γενικά
Μόνιμη αποθήκευση
Περιλαμβάνεται το τηλεχειριστήριο IR

4 other products in the same category:

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών