Κατασκευαστές

BLAUPUNKT ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΣΕΠΗΣ AM/FM Εμφάνιση πλήρους μεγέθους

BLAUPUNKT ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΣΕΠΗΣ AM/FM

BLAUPUNKT ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΣΕΠΗΣ AM/FM

 
 

Περισσότερες πληροφορίες

 • Αυτές οι φορητές συσκευές έχουν μοναδικό, ειδικά σχεδιασμένο για νέους, αλλά αυτό δεν είναι μόνο το πλεονέκτημα αυτού του ραδιοφώνου Blaupunkt. Το PR5BL είναι εξοπλισμένο με δέκτη FM με δυνατότητα αποθήκευσης έως και 50 αγαπημένων καναλιών FM, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ ραδιοφωνικών σταθμών


  Τηλεσκοπική κεραία και τα συστατικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή, εγγυώνται τέλειο τόνο και αξιοπιστία. Ενσωματωμένο ηχείο με ισχύ 1W RMS παρέχει καθαρό ήχο με βέλτιστο επίπεδο έντασης. Μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας ακόμη και με ακουστικά μέσω θύρας mini-jack. Αυτό το μοντέλο διαθέτει μια μεγάλη, εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LCD, η οποία εμφανίζει την τρέχουσα ραδιοσυχνότητα και το επίπεδο μπαταρίας.


  Το χρώμα της οθόνης συνδυάζεται με το σχεδιασμό του ραδιοφώνου PR5BL. Μπορείτε να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου μέσω υποδοχής  USB και Kάρτας MicroSD. Το PR5BL είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για ενεργούς ανθρώπους που εκτιμούν την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία και για όσους θέλουν πάντα να έχουν πρόσβαση στην αγαπημένη τους μουσική σε όλα τα μέρη.

  Ραδιόφωνο FM με μνήμη 50 προεπιλογών
  συσκευή αναπαραγωγής microSD / USB για αρχεία μουσικής MP3
  Ισχύς: 1 x 1W RMS
  οθόνη LCD
  Βύσμα ακουστικών
  Κεραία ραδιοτηλεπικοινωνίας
  Παροχή ισχύος: DC 5V 1A
  Λειτουργεί με μπαταρία: BL-5C 400mA (συμπεριλαμβάνεται) ή 3xAAA 4,5V (δεν περιλαμβάνεται)

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών